Julen hos VÆRK og i Gamlebyen - VÆRK Gamlebyen Fredrikstad

Julen hos VÆRK og i Gamlebyen

Foto: Thomas Andersen.

Julen i Gamlebyen er både unik og magisk, og byr på blant annet julemarked, aktiviteter for både store og små, konserter, klassisk julemat og mye mer!

Førjulstiden i Gamlebyen i Fredrikstad

Julegaten i Gamlebyen åpnes søndag den 27. november kl. 16.00. Her vil det arrangeres julegrantenning, juleunderholdning og julegodt til barna. Det vil også være mulig å hilse på Gamlebynissen som er en kjær tradisjon mange setter stor pris på!

I tillegg til julegateåpning, vil det arrangeres julemarked hver helg tom. 18. desember. Dette hører julen til, og har yret både liv og handel i hundrevis av år! Julemarkedet er en stor suksess år etter år, og har blitt en tradisjon for mange! Det tilbys julepynt, mange godsaker, kunst, håndverk, aktiviteter for både store og små og mye mer.

Julen i Gamlebyen er noe helt eget, og en opplevelse du ikke vil gå glipp av! Det holdes også flere julekonserter og andre arrangementer i gjennom hele adventstiden.

Se hele arrangementskalender her >

Afternoon Tea:

Afternoon Tea er en sjarmerende og populær tradisjon i England, som vi arrangerer i Prestegården. Her serverer vi blant annet te, sandwicher, makroner, gulrotkake og scones. Dette måltidet serveres mellom kl. 12.00 og 16.00 stort sett hver lørdag ut februar! Siste muligheten for dette i år er lørdag 3. desember. Dette er litt ekstra koselig å gjøre rundt juletider, spesielt i kombinasjon med noe annet som skjer i Gamlebyen! Ta med deg noen du er glad i og opplev en litt annerledes lørdag!

Bestill Afternoon Tea her >

Julelunsjbuffet:

Velkommen til vår julelunsjbuffet hver søndag fra 13. november til 18. desember fra kl. 12.00 til 16.00. Her serverer vi klassiske juleretter i historiske omgivelser, og garanterer ekte julestemning!

Se hele meny her >

Ta årets julebord hos VÆRK:

Velkommen til julebord hos VÆRK! Her serverer vi klassiske juleretter i historiske omgivelser, og garanterer ekte julestemning! Kontakt oss på erlend@vaerk.no for reservasjon og planlegging, og ta årets julebord hos VÆRK!

Se hele meny her >

Lutefiskaften:

Velkommen til lutefiskaften hos VÆRK! Lutefisk hører til julen, og vi setter av to dager til servering av lutefisk i Prestegården torsdag 24. november og onsdag 14. desember. Vær rask og book nå!

Se hele meny og bestill her >

Julerevy med Fredrikstadguttane:

For 3. julen på rad kan du se julerevyen med Fredrikstadguttane hos VÆRK! Dette har vært en suksess hvert år, og vi gleder oss veldig til premiere fredag 11. november! Er det noe Fredrikstadguttane er gode på, så er det sin lune humor, den gode underholdningsevnen og skape smil og latter om munnen på publikum. VÆRK vil servere en nydelig og klassisk julebuffet i Prestegården før hver julerevy, både varme og kalde retter. Til deg som har sikret deg billetter; det er bare å glede seg! Velkommen!

Se julebuffet-meny og les mer her >

VÆRK arrangerer “Min jul” for Blå Kors på julaften:

For 2. året på rad, ønsker vi å åpne dørene for gratis julefeiring i samarbeid med Blå Kors hos oss. Her stiller vi da med lokaler, mat og ansatte på kjøkkenet. Dette gir oss veldig mye, og vi gleder oss til å ta alle og enhver i mot!

Les mer om fjorårets feiring >

Konsert med Fatal Fractures & Skitz Band:

Vi ønsker punkbandet Fatal Fractures & rockebandet Skitz band velkommen til Teglhuset hos VÆRK tirsdag 27. desember fra kl. 19.00! Gjør noe litt ekstra gøy og minnerikt i romjulen, og sikre deg billetter til denne kvelden nå!

Bestill billetter her >

Kontakt oss

Ønsker du mer informasjon om eller fra VÆRK? Har du ytterligere spørsmål? Ta kontakt med oss her!