VÆRK Blåkors

VÆRK og Blå Kors ønsker velkommen til gratis feiring på julaften

12.12.21 skrev Fredrikstad Blad en artikkel om VÆRK og vårt samarbeid med Blå Kors. I år har vi valgt å åpne dørene for gratis julefeiring hos oss. Her vil vi stille med lokaler, mat og ansatte på kjøkkenet.

Jeg sa at dette ville vi være med på, før jeg hadde spurt styret. Heldigvis var styret helt enig, og mente dette var riktig. Jul handler jo om å gjøre noe for andre, sier daglig leder Erlend Bertelsen.

Virksomhetslederen i Blå Kors Barnas Stasjon, Hege Stormorken, er veldig takknemlig for alle de som bidrar til at de for hele 6. året på rad kan invitere inn til julefeiring. Det er mange hender og hjerter som bidrar her, og det både i ukene før og på selve juleaften.

I år skal vi for første gang være på Værk i Gamlebyen. De foreslo selv å ta ansvaret denne julaften, og stiller med lokaler, mat og ansatte på kjøkkenet. Værk bidrar med et fantastisk engasjement og investering. Dette blir en helt fantastisk ramme rundt feiringen, og vi håper å skape evige minner for barna om en hyggelig og varm jul, selv i en tid der mange av dem som kommer har det tungt, sier Stormorken.

Vi gjør alt vi kan for at våre gjester skal føle seg trygge under deres opphold hos oss. Vi vil til enhver tid følge lokale og nasjonale retningslinjer for smittevern. Vi har også fått tillatelse av kommuneoverlegen til å gjennomføre dette arrangementet, da det finnes unntak for sårbare familier.

Les hele artikkelen her.