Kurs & konferanser

Hvis du planlegger en mindre samling, møte eller større konferanse, så har vi fleksible lokaler for ditt arrangement. I hjertet av Gamlebyen, kan fag og utvikling forenes med historie og kultur. Alle våre møterom er utstyrt med det tekniske utstyret du trenger for et vellykket møte. Vårt største møterom er Teglhuset, og det har i tillegg et godt lydanlegg for større møter og konferanser.

Servering av kaffe/te og vann er alltid inkludert, og i tillegg kan du velge:

 • Servering av frukt og nøtter
 • Servering av småkaker mm
 • Lett servering av hjemmelagde snitter (3 per pers)
 • 2-retters lunsj servert i Restaurant VÆRK
 • 3-retters middag servert i Restaurant VÆRK
 • Festmiddag servert i restaurant VÆRK

 

Hvorfor velge VÆRK?

Det finnes mange gode grunner til hvorfor man bør velge å legge kurs og konferanse hos VÆRK sine historiske lokaler i Gamlebyen Fredrikstad.

For det første tilbyr disse historiske bygningene en unik og inspirerende atmosfære som kan bidra til å løfte stemningen og motivasjonen blant deltakerne. Det kan være spennende og interessant å kunne omgi seg med historie og kultur mens man jobber og diskuterer faglige temaer.

I tillegg kan det å legge kurs og konferanse til historiske lokaler som VÆRK bidra til å skape en mer minneverdig opplevlese for deltakerne. Dette kan bidra til å styrke relasjoner, skape nye ideer og inspirere til videre samarbeid.

Sist, men ikke minst, kan valget av historiske lokaler være med på å gi en ekstra dimensjon til arrangementet og skape en følelse av ekslusivitet og presitsje. Dette kan bidra til å gjøre arrangementet mer attraktivt og tiltrekkende for både deltakere og potensielle samarbeidspartnere.

Samlet sett kan det å legge kurs og konferanse til VÆRK sine historiske lokaler være en vinn-vinn situasjon hvor både arrangementet og deltakerne får en unik og minneverdig opplevelse. Vårt kjøkken kan lage både 2-retters lunsj og 3-retters middag etter deres ønske, som vi kan servere i vårt restaurantlokale Prestegården eller om været tillater det, Bakgården.

 

Informasjon om møterom

 

La oss hjelpe deg med deres neste arrangement!

 

Planlegger du et kurs/konferanse?

Benytt kontaktskjemaet under eller send en e-post til post@vaerk.no.

 • Hvis du representerer et firma
 • F.eks bryllup, kurs, konferanse
 • Datoen trenger ikke være nøyaktig i denne henvendelsen.
 • Tilleggsinformasjon du mener er viktig for oss å vite når vi behandler din forespørsel.
 • Ved å trykke på Send godtar du at vi benytter opplysningene til å besvare henvendelsen din. Vi vil aldri dele disse opplysningene med tredjepart eller bruke de til markedsføring.

Gjør din opplevelse fullkommen

I samarbeid med Gamlebyen Hotell kan VÆRK tilby overnatting på dette ærverdige hotellet i forbindelse med ditt arrangement.

Send forespørsel

Se også