EKSKLUSIV CATERING MED UTGANGSPUNKT I DET NORDISKE KJØKKEN

Vi skaper gode matopplevelser gjennom bruken av gode kvalitetsråvarer. Forvent alltid den høyeste matkvalitet når du bestiller hos oss. Vi har mange fornøyde kunder og gleder oss til å levere mat til din fest.

Våre menyer er gjennomtenkte og velprøvde. Alt vi serverer er laget fra bunnen av.

Vi leverer til firmaarrangementer og private selskaper, store som små arrangementer ( Fredrikstad / Sarpsborg / Halden / Moss / Rygge / Råde / Hvaler ). Fra 10-100 kuverter pr. selskap.

Vi legger stor vekt på personlig og god service, slik at du kan føle deg trygg og konsentrere deg om deres arrangement. Kontakt oss gjerne for råd og veiledning mens du planlegger.

KJØKKENSJEFENS BUFFET

Vår kjøkkensjef har nøye valgt ut sine signaturretter til denne buffet. Buffeten består av eksklusive og anmelderroste retter som kundene våre elsker. Kjøkkensjefens buffet vil ikke skuffe dere.

Bestill her
kjokkensjefens buffet

NORDISK LUKSUSBUFFET

La oss friste med langtidsstekt okse og honningmarinert ungane med masse godt tilbehør! 

Nordisk Luksusbuffet er vår mest solgte buffet og med dette valget er du sikret en god matopplevelse og god stemning under hele selskapet.

Bestill her

SIGNATUR BUFFET

NYHET 2020! Vi er meget stolte av vår Signatur buffet, som er våres helt nye buffet i år. Med Signatur buffet har du rammen for en god aften. Gjør som over 4000 andre, og gled dine gjester med eksklusive smaksopplevelser fra Værk.

Bestill her

Dette sier våre kunder

Takk til Værk Catering for en vellykket 80-årsfeiring, takket være en usedvanlig god cateringrett, Nordisk luksusbuffet. Gjestene ga stor ros for velkomponerte retter og smakssammensetninger samt for flotte råvarer. Kjøkkenhjelpen takker for enkel og oversiktlig veiledning slik at rettene kunne bli lekkert presentert for gjestene. Jeg anbefaler Værk catering til alle venner og bekjente. Vennlig hilsen en takknemlig 80-åring.

Laila Engh

En fantastisk flott opplevelse etter å ha bestilt nordisk buffet til familiesøndag! Vi serverte det som tre retter, og det var utrolig deilige råvarer, god kvalitet og nydelige smaker! Dette gjør vi igjen! Ekstremt praktisk å få levert maten varm og spiseklar. Pluss også for serviceinnstilte folk rundt booking, oppdatering og levering. Kult med vinanbefaling til rettene i alle prisklasser! Anbefales på det varmeste!

Cornelia Bjørke-Hill

Beste catering mat ever… Perfekt rosa stekt coulotte stek og saftige unghane bryst. Mye forskjellig tilbehør med spennende smak. Perfekt sjokolade kake med karamell som en søt avslutning. Anbefales på det varmeste.

Knut Klev

SE OGSÅ