Konsert i Teglhuset

Takk til ‘Generation Live Band – Chicago tribute’ for flott konsert

En musikalsk reise gjennom universet til den klassiske jazz/rock gruppen Chicago.

Generation Live Band – Chicago tribute tok Teglhuset i Gamlebyen med storm nå på lørdag, 31. oktober Flott konsert! Takk til alle fremmøtte som lagde god stemning, og for at dere fulgte våre smittevernregler.

Den amerikanske gruppa Chicago feiret i 2019 at det er 50 år siden bandets første plate ble utgitt. Chicago Transit Authority ble utgitt i april 1961,og ble starten på en stor karriere med over 100 millioner solgte plater. Chicago ble kjent som et nyskapende og til dels eksperimentelt band som blandet jazz, rock, R&B og pop, og som brakte en blåserekke integrert inn i rocken. Sammen med Blood, Sweat & Tears lagde de sin egen musikksjanger. Mange husker sikkert store hits fra bandets første periode, slik som 25 or 6 to 4 eller Saturday in the Park.

På 80-tallet fikk bandet sin andre storhetstid, denne gangen i samarbeid med David Foster, som resulterte i megahits som You’re the Inspiration og Hard to say I’m sorry.

I Teglhuset vil det bli gjenhør med Chicago’s musikk gjennom 5-tiår!

Generation Live Band er et Østfoldsbasert tribute band som spiller Chicagos musikk med 10 manns besetning og med originale arrangementer. Bandet består av erfarne musikere og har spilt på ulike festivaler og arrangementer rundt i landet.

Besøk Youtube-kanalen til Generation Live Band.
Besøk Facebook-siden til Generation Live Band.

“Vi er svært glade for å komme til Teglhuset og presentere Chicagos musikk i Fredrikstad” sier Jan Erik Holm som er bandet grunnlegger og arrangør. “Det kommer til å bli fullt trøkk med både store hits og mer ukjente låter, alt fra Chicagos ulike epoker” legger han til.

Fremover gleder vi oss masse til revy med ‘Guttane i Gamlebyen – Slappalitta!” som skal ta juleforberedelsene i Teglhuset mellom 13. november og 19. desember. Se datoer, billetter og priser på vår nettside.

Se flere bilder fra konserten