Fredrikstadguttane - Gamleby'n Revy'n - VÆRK AS

VÆRK takker Fredrikstadguttane for en fantastisk premiere av julerevyen ‘Gamleby’n Revy’n’

Vi vil takke Fredrikstadguttane for en fantastisk premierehelg! De hadde sine to første spilledager av julerevyen ‘Gamleby’n Revy’n’ på fredag og lørdag, noe som var en stor suksess. Julerevyen var utsolgt og Teglhuset var fullsatt, og det med god grunn! Vi gleder oss til fortsettelsen nå fram mot jul.

Om ‘Gamleby’n Revy’n’

Fredrikstadguttane Atle Jensen, Pål Nielsen og Rogers revyorkester, inntar igjen Værk Teglhuset og Gamlebyen. I fjor ble det spilt 22 fullsatte forestillinger i den intime salen. Nå kommer guttane rett fra suksess med Båthusrevyen som ble spilt for mer enn 9.000 mennesker.

‘Gamleby’n Revy’n’ er hjertevarmt og skrått blikk på livet i Gamleby’n, Fredrikstad og verden, servert av guttane med alle sine originale sanger og meget originale figurer: Reinert, Arne Bajassen, Rune Beige og Pensjonisten med flere.

Julebuffet (valgfri)

I restaurant VÆRK serveres det julemeny før forestillingen. Vi serverer her en klassisk julebuffet med alt fra svineribbe til hjemmelaget gravlaks, og vi tilbyr både varme og kalde retter. Til dessert får du alt fra karamellpudding til fersk frukt. Dette er en buffet som passer til enhver smak! Du kan selv velge mellom å kun dra på revy eller å dra på revy med servering av julemeny. Hvis du kun ønsker julebuffet, ta kontakt på 980 11 223 eller post@vaerk.no. Velkommen!

PS! Vi har fortsatt ledige billetter. Kjøp billetter her NÅ!

Se bilder fra kvelden under.

Fotograf: Harry Johansson.