Tangokonsert med Karl og Diego

VÆRK takker for en unik tangokonsert med Karl & Diego

Fiolinisten Karl Espegard fra det kritikerroste bandet El Muro Tango og Diego Romero, en av Argentinas fremste unge gitarister, hadde en forrykende tangokonsert i Teglhuset fredag 15. oktober. Dette var en unik og stemningsfull konsertopplevelse!

Diego Romero (1989) er en gitarist og prisvinnende komponist fra Tandil, Argentina. Han har spilt på landets største teatre som Teatro Colón, Teatro Gran Rex, Centro Cultural Kirchner og dessuten opptrådt på TV med store navn som Adriana Varela og Raúl Lavié, sistnevnte sanger til selveste Astor Piazzolla. Med det argentinske dansekompaniet Potros Malambo har Diego turnert i både Argentina og Russland. Hans første soloalbum, Para un Comienzo, ble lansert i 2019 på Acqua Records, Buenos Aires. Siden juli 2019 er han bosatt i Berlin.

Karl Espegard (1983) er en fiolinist fra Drammen. Han har turnert verden rundt som solist og kammermusiker, bl.a. i Moscow International House of Music, Beijing Forbidden City Concert Hall og Munich Philharmonic Hall. I 2016 var Karl med å starte det kritikerroste tangobandet El Muro Tango, som slapp sitt første album “Nostálgico” i 2018. Året etter debuterte de foran et utsolgt Royal Concertgebouw i Amsterdam. Her hjemme har han medvirket i produksjoner ved Det Norske Teatret og Nationaltheatret og jobbet med artister som Herborg Kråkevik, Alexander Rybak og Ylvis.

Se bilder fra kvelden under.