Swing'it

VÆRK takker for en festlig konsert med Swing’it torsdag 10. mars

Vi vil takke Swing’it for en vellykket konsert hos VÆRK i Teglhuset torsdag 10. mars. De dro med seg publikum og spilte gamle klassikere som skapte en nostalgisk og livlig stemning. Kveldens gjester danset seg i gjennom hele kvelden og satt pris på at de endelig kunne dra på konsert igjen!

Se video fra kvelden under:

Om Swing’it:

Swing’it er en fortelling om en gjeng med unge herremenn som digger 1920-tallets glade dager. Bandet har siden sin opprinnelse utviklet seg til å bli en av de mest suksessfulle tradjazz-bandene i Norge og Europa. Bandet tar publikum med på en reise 100 år tilbake i tid og over Atlanterhavet til 1920-tallets New Orleans. De forteller historier om jazzens opprinnelse og det glade 20-tallet; glitter, glamour og Great Gatsbys fester; speakeasies og hemmelige fester under Forbudstiden; optimismen og dekadensen fra en forsvunnet tid.

Musikken deres er den perfekte blandingen av vintage og moderne: inspirert av det gamle, med presentert med nytt liv. De presenterer den tradisjonelle jazzen som den egentlig var, nemlig festmusikk, mikser det med poppete arrangementer og et fantastisk liveshow som resulterer i en unik atmosfære som kan få smilet frem i enhver munnvik og dansefot.

Bandet har egenskapen å underholde alle aldre og mennesker, de underholder på alt fra jazzklubber og hemmelige speakeasier; cocktail-klubber og fornemme fester; festivaler og studentklubber; på Gatsby-fester og Prohibition-eventer; på konferanser og firmafester til barnekonserter og som gatemusikanter. De har spilt mer enn 60 konserter på mange av landets største festivaler, som Kongsberg Jazzfestival, Molde Jazzfestival, Sildajazz og Stavernfestivalen. De kom også hele veien til semifinalen i Norske Talenter i 2018 ved å trollbinde dommere og publikum med jazzete versjoner av gamle Disney-klassikere.

Les mer om Swing’it her.