Afternoon Tea hos VÆRK - VÆRK AS

VÆRK starter opp med Afternoon Tea i september

Etter mange forespørsler om når vi starter opp med Afternoon Tea igjen, kan vi med glede meddele at det blir i september! Mer informasjon om dager, tider og priser vil komme, så følg med på vår nettside og sosiale medier.

Hva er Afternoon Tea?

Afternoon Tea er en sjarmerende tradisjon i England. Dette er et måltid som serveres mellom kl. 15.00 og 17.00 med te som drikke. Med teen serveres det smørbrød, kaker, scones og syltetøy. Dette stilles gjerne vakkert ut på et serveringsfat med flere etasjer.

Afternoon Tea serveres i hjemmekoselige omgivelser, gjerne ved et kjøkkenbord, ute i en hage eller omgitt av det vakreste du har å sette frem – for her er settingen like viktig som det som serveres og det er kun fantasien som setter grenser!

Denne britiske tradisjonen har blitt populær i Norge de siste årene, og det er allerede mange som har dette som en egen tradisjon i ulike anledninger. Dette kan være for å glede de du er glad i, for å ha et litt annerledes måltid eller bare for å kose seg litt ekstra.

Afternoon Tea hos VÆRK

Vi startet opp med Afternoon Tea i Prestegården i april, og dette ble veldig populært. Her serveres det te, sandwicher, makroner, scones, eplekake og sjokoladekake. Du har også mulighet til å bestille et glass bobler til måltidet hvis ønskelig.

Arrangementet holdes i den majestetiske og historiske Prestegården. Her ønsker vi å skape autentiske matopplevelser ved å ha fokus på rene kvalitetsråvarer og ikke minst en god atmosfære.

Dette er noe som har slått godt an hos våre kunder, og vi gleder oss til å starte opp med det igjen!

Har du spørsmål?

Ønsker du mer informasjon om eller fra VÆRK? Har du ytterligere spørsmål? Ta kontakt med oss her!