Skilt på VÆRK

Utforsk VÆRKs cateringmeny – smakfulle delikatesser for enhver anledning

Vi er stolte over å tilby cateringtjenester som løfter enhver begivenhet til et nytt nivå av kulinarisk opplevelse. VÆRK har alt du kan tenke deg innen catering, enten du planlegger en privat fest, et forretningsarrangement eller et bryllup har vi rett mat og kulinariske kreasjoner for deg. Vi tilbyr et bredt utvalg av retter og menyalternativer som kan tilpasses etter dine behov og preferanser. Fra elegante forretter og smakfulle hovedretter til fristende desserter – vår meny har noe for enhver smak!

Eksklusiv meny

VÆRKs eksklusive meny passer perfekt hvis du ønsker å imponere dine gjester! Menyen inneholder alt fra varmrøkt laksepaté til langstekt ytrefilet av okse til sjokoladekake laget på Guayaquil svart sjokolade. Ønsker du å bestille må du ha minst 6 gjester (kuverter) til bords – pris per kuvert er 465,-. Hvis du trenger vinforslag til maten er vi behjelpelige med å finne den rette vinen for deg.

Eksklusiv meny

Tapasmeny

Tapas er alltid en hit hvis du får gjester med forskjellige matpreferanser. Vår tapasmeny har blant annet antipastitallerken, marinert oliven i hvitløk og ristede kyllingklubber! Maten er i utgangspunktet varm både ved henting og levering, men ønsker du kald levering sørger for at det følger med en grundig og lett veiledning til oppvarming av rettene. I likhet med VÆRKS eksklusive meny må du bestille til minst 6 kuverter pr. bestilling. Pris per kuvert er 465,-.

Tapasmeny

Hvis ikke du ønsker å servere verken varmmat eller tapasmat til dine gjester så tilbyr VÆRK også klassiske snitter med laks og eggerøre, karbonade med karamellisert løk, Skagenrøre og roastbiff. Pris per stykk er 39,- og vi beregner 4 snitter per person. Minimumsordre er 40 snitter. Vi hos VÆRK gleder oss til å hjelpe deg å velge den perfekte maten for din anledning!

Snitter

 Spørsmål angående catering? Send oss en melding!

  • Ved å trykke på Send godtar du at vi benytter opplysningene til å besvare henvendelsen din. Vi vil aldri dele disse opplysningene med tredjepart eller bruke de til markedsføring.