Bakgården på VÆRK

Skal du til Gamlebyen i Fredrikstad? Kom innom Bakgården hos VÆRK!

Bakgården er en oase i Gamlebyen i Fredrikstad! Bakgården brukes til både ulike arrangementer og matservering på våren og sommeren. Les mer om meny og åpningstider under!

VÆRK’s meny

Vi tilbyr nå en helt ny og smakfull meny som passer for både små og store, og vi garanterer noe for enhver smak. Her finner du alt fra burger til sjokoladefondant, og vi er sikre på at du vil få en god opplevelse her. Se meny og bilder under!

Se ny meny her >

Se bilder av noen retter fra menyen under!

Åpningstider

Mandag-onsdag: kl. 11.00-16.00.
Torsdag-lørdag: kl. 11.00-19.00.
Søndag: kl. 11.00-16.00.

VÆRK tilbyr også fylte piknikkurver for 2

VÆRK har nå startet opp med piknikkurv! Ta med deg din kjære, et familiemedlem eller en venn til Gamlebyen, kom innom VÆRK og ta med deg en piknikkurv for to personer fylt med mat, drikke og snacks! Piknikkurven inneholder blant annet 1 flaske Askim Eplemost, Club Sandwich og fruktmix. Det følger også med plastikkglass og engangsbestikk – med andre ord, den inneholder alt du trenger!

Piknikkurven kan hentes mellom kl. 12.00 og 14.00 fra torsdag til søndag. Du betaler et depositum på 200,- når du henter piknikkurven hos oss. Dette gjøres da kurven må leveres tilbake etter bruk. Velkommen!

Les mer og bestill piknikkurv her >

Har du spørsmål?

Ønsker du mer informasjon om eller fra VÆRK? Har du ytterligere spørsmål? Ta kontakt med oss her!