Er du ute etter lokaler til konsert, bryllup eller bursdagsfeiring? - VÆRK Gamlebyen Fredrikstad

Er du ute etter lokaler til ditt arrangement? Benytt deg av VÆRK’s lokaler!

Det er mange som kontakter oss i forbindelse med leie av lokale til deres arrangement. Dette kan være alt fra bryllup og bursdagsfeiring til tv-innspilling og juleshow. Benytt deg av VÆRK’s lokaler til nettopp ditt arrangement!

Hva slags arrangement kan holdes i VÆRK’s lokaler?

Våre lokaler kan brukes til mange ulike ting. De har blitt brukt fra alt til bursdagsfeiringer for store og små, trylleshow, konserter, bryllup, minnestunder, juleshow, TV-intervjuer, vinsmaking, firmafester, møter og frokost – ja, stort sett alt mulig! Så hva med å holde ditt arrangement her?

Teglhuset

Teglhuset blir som oftest brukt til blant annet konserter, juleshow, firmafester, bursdagsfeiringer og kurs og konferanser. Her skreddersyr vi etter ditt arrangement og dine behov. Her finner du godt med sitteplasser, en scene og en bar, og er velutstyrt med det du skulle trenge til ditt arrangement – her er vi fleksible!

Kontakt oss her >

Prestegården

Dette historiske og majestetiske lokalet er magisk å leie til blant annet bryllup, selskap eller kurs og konferanse – noe det stadig vekk også blir brukt til. Den inneholder også godt med sitteplasser, ulike rom, en bar og har det du trenger for et vellykket arrangement. Her tilpasser vi de ulike arrangementene og skreddersyr etter dine behov!

Les mer og kontakt oss her >

Veien fra kontakt til booking av lokaler

Det er en enkel vei å gå fra å kontakte oss til dagen du har leid lokalet. Alt du trenger å gjøre er å sende oss en e-post, så hjelper vi deg steg for steg og følger godt opp! Da planlegger vi alt fra mat til klokkeslett og lignende sammen. Ikke nøl med å ta kontakt hvis du har noen spørsmål!

Hvorfor velge VÆRK’s lokaler til ditt arrangement

  • Vi har et godt utvalg av teknisk utstyr av god kvalitet.
  • Lokalet kan settes opp og skreddersys på mange måter, og vi har blant annet flere bord-alternativer.
  • Baren er godt utstyrt.
  • Personlig service og god oppfølging.
  • Gode matopplevelser gjennom bruken av kvalitetsråvarer.
  • En god og historisk atmosfære.
  • Fleksible lokaler tilpasset ditt arrangement.
  • Føl deg trygg og konsentrer deg om ditt arrangement med vår hjelp.

Har du spørsmål? Kontakt oss!

Ønsker du mer informasjon fra VÆRK? Har du ytterligere spørsmål? Ta kontakt med oss her!