Afternoon Tea hos VÆRK - VÆRK AS

Afternoon Tea hos VÆRK

Afternoon Tea er en sjarmerende tradisjon i England. Dette er et måltid som serveres mellom kl. 15.00 og 17.00 med te som drikke. Med teen serveres som oftest smørbrød, ulike type kaker, syltetøy og scones. Bakevarene stilles gjerne vakkert ut på et serveringsfat med flere etasjer.

Afternoon Tea serveres i hjemmekoselige omgivelser, ved et kjøkkenbord, ute i hagen eller omgitt av det vakreste du har å sette frem. Settingen er like viktig som det som serveres. Her er det fantasien som setter grenser!

De siste årene har denne britiske tradisjonen blitt populær i Norge. Det er allerede mange som har dette som en egen tradisjon i ulike anledninger. Dette kan være for å kose seg litt ekstra med gode venner, for å glede familiemedlemmer eller for å ha et litt annerledes måltid.

Vi vil komme med en gledelig nyhet! Fra januar 2022 tilbyr VÆRK nettopp dette! Arrangementet vil bli holdt i den majestetiske og historiske Prestegården. Her ønsker vi å skape autentiske matopplevelser ved å ha fokus på rene kvalitetsråvarer og ikke minst en god atmosfære. Vi kommer tilbake med priser og tider, så følg med! Dette er noe vi gleder oss til å dele med våre besøkende!