KONFIRMASJON

Konfirmasjonsdagen er en festdag for både konfirmanten, familie og venner. Det er dagen for å markere at du går fra å være barn til voksen. I Norge finner man flere ulike alternativer for konfirmasjon, både i det religiøse og det ikke-religiøse samfunnet. 

Konfirmasjonstiden

Undervisningen og opplegget for konfirmasjonstiden varierer fra sted til sted men strekker seg normalt sett over 8 måneder. Konfirmasjonstiden foregår enten på våren eller høsten, det kommer an på hvor du bor. Finn ut hvilken menighet du tilhører her, slik at du kan finne relevant informasjon tilpasset deg.

Selskap

Uavhengig om man konfirmerer seg kristelig eller humanistisk, vil det være naturlig med et selskap som en avslutning på konfirmasjonsundervisningen. VÆRK tilbyr både selskapslokaler med servering av buffet eller cateringleveranse om du ønsker å holde selskapet et annet sted.

Mat til konfirmasjonen

VÆRK leverer catering til konfirmasjoner i Fredrikstad, Sarpsborg, Halden, Moss, Rygge, Råde og Hvaler.

Dersom konfirmasjonen skal være på et lokVåre kokker har satt sammen 

Lokaler til konfirmasjon

Planlegger du å arrangere konfirmasjon i år? I de ærverdige lokalene til Restaurant VÆRK dekker vi opp til et gastronomisk festmåltid.

Smittevernsinformasjon

Konfirmantopplegget endres i tråd med råd og anbefalinger fra helsemyndighetene. Vi i Værk tar smittevern på alvor og gjør alt vi kan for at du kunde og dine gjester skal føle deg trygg.

Konfirmasjon hos VÆRK