Julebord

Julebord hos VÆRK

Selv om sommeren kanskje akkurat har startet, er det aldri for tidlig å begynne å planlegge årets julebord! Hos VÆRK ønsker vi å hjelpe deg med å skape en uforglemmelig opplevelse for deg og dine kolleger, venner eller familie. Julebordssesongen er alltid en travel tid, og de beste datoene selges ut fort. Her lønner det seg å være kjapp!

Juleshow med Fredrikstadguttane

Fra 14.november kan du oppleve juleshow med Fredrikstadguttane i Teglhuset, et show som år etter år gleder vårt publikum med sketsjer gjort på ekte Fredrikstadvis! Billettene slippes i august og du kan allerede nå se når showet spilles – se vår arrangementskalender.

Julebuffet i Prestegården

Før show med Fredrikstadguttane kan dere oppleve vår fantastiske julebuffet i historiske Prestegården. Julebuffet består av de klassiske julerettene og du kommer garantert til å finne noe du liker! Prestegårdens lune atmosfære sørger for en fin julestemning.

Vi gleder oss til å ønske dere velkommen til julebord! Har du spørsmål? Kontakt oss i dag!

  • Ved å trykke på Send godtar du at vi benytter opplysningene til å besvare henvendelsen din. Vi vil aldri dele disse opplysningene med tredjepart eller bruke de til markedsføring.